Friday, April 8, 2011

Mgu yg tidak sihat..

mgu nie mmg mencabar betul..start dr selasa aritu dugaan byk betul..setelah aku bersuka ria kat kg..blk2 my little Nuha lak demam..patutla asik merengek je..smpi kat KL dr KLG tu bdn dia dh semacam..adehh...so tidokan igtkan okla kan...esok pg mmg panas betul bdn dia..xkan aku nk g keje kan..aritu khidmat aku mmg diperlukan..selalu takdela sgt kan...time2 cmni plak la keje melambak..huhu...tp aku tak g keje pn..anak lagi ptg kan..pastu rabu aku dtg keje..aku siapkan gak keje yg tertangguh..ms tu Nuha still demam lagik..mmg pressure betul hari tu..aku siapkan keje b4 aku blk..sbb aku tau khamis mayb aku akan EL lagi sbb Nuha tidak menunjukkan sebarang tanda2 akan ok..badan still panas..lagipn aku xsmpi hati nk anta dia kat umh bb sitter..bukan pe..kat umh kita boleh bg sepenuh perhatian kat dia..anak sendiri katekan..lately ni mkn pn xnk..so smlm aku msk spageti olio..alhamdulillah Nuha mkn smpi kenyang..aku standbykan air depan tv suh dia minum..alhamdulillah smpm sebotol lebih gak dia minum..ubt pn aku bg ikut time..even sket je yg dia telan...xpela...at least ade effort..Nuha nie mmg payah mkn ubt..tapi aku paksa gak..nangis pn nangis la..tgk smlm cm dh ok..so pg nie aku dh siap2kan mandi..coz elok mandi pg2..cume batuk ngn selsema dia je masih belum kurang..takpela at least demam dh kebah..so arini aku keje cm biasa..tp aku plak yg tak chat..selsema+badan pn rs xsedap..agaknya transfer virus ke aku..huhu..xpela..asal anak chat aku dh bersyukur...

nie tgh dlm bengkel..siapkan keje..esok ngn lusa leh cuti dengan tenang...rehatkan minda dan badan...


Bebelan dari..






2 comments:

bubu t-ara said...

Nuha dah okey belom ?

Anonymous said...

Dema nuha mama bgs banyak berkorban...

Anda juga mungkin meminati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Together Forever