Tuesday, April 5, 2011

aku EL bukan saje2 la...menyusahkan org betul..

tgk tajuk pn dh tau..hati tgh panas...berbulu aku ngn org2 kat opis aku nie...siapa??biarlah rahsia..aku tau la keje aku..abeh tu kalo dh kene benda adhoc cmni..nak slhkan sape??bukan aku sj nk cuti..aku pg2 td dh pk mane yg lebih utama?anak?or keje?...mmg sape2 pn akan pilih anak kan...dh anak aku demam..nk wat cmne...badan Nuha mmg panas dr mlm tadi..risau giler aku...igtkan pg nie dh ok..tp still gak..so mak mana nk biarkan kalo cmtu..dok mengenget je ngn aku...mkn xnk...aku nk buat keje pn payah...ni pn sbb dia tido sempat gak aku updet coz hati tgh panas...

bukan la aku kate aku perfect..tp kalo terhegeh2 buat keje smpi menyusahkan org tu ape cer?org bagi ms 1 mgu suh buat dia buat last min....pastu nnti suh aku buat 1 hari..what the...???ko igt aku dh xde keje lain...dh ler buat keje 2 kali..menyusahkan org betul..lain kali kalo dh pegi taklimat tu ilmu tu share..jgn buat pekasam..pastu menyusahkan org..sbb tu la org tak ske kat ko..arghhhh!

that's all..lega sket...hati aku ni...




Bebelan dari..



1 comment:

bubu t-ara said...

what the frog org cam tuu ? cakap ngn org tuu . baik ta pyh keje ! haha

Anda juga mungkin meminati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Together Forever