Wednesday, February 2, 2011

aktiviti cuti hari wilayah..

cam biasa..hari cuti perlu dimeriahkan dengan aktiviti-aktiviti yg bermutu atau lagha..hehe..memandangkan arini hubby keje pagi..so petang la br we all p jenjalan..so menu tghari aku just wat sambal udang ngn sayur campur jek..memandangkan hanya ada bahan2 itew dlm peti ais..



biasa aa..mangsa aku amik gambo..hehe

inilah lauknya..simple jek..

so tghari hubby balik ajak p Celcom center coz nk terminate line..igt nk pakai prepaid jek..sbb mcm tak berbaloi..sbb aku bukan guna sgt..tup2 bila smpi sana dorg kate xleh nk tukar ke prepaid..kene p SP lain then tukar ke SP tu...then dtg celcom balik..baru leh tukao ke prepaid balik..adehai...byk yer procedure..so last2 aku mls la nk wat cmtu..so kitorg plan just terminate itemised bill ajek..lepas g celcom aku ngn Nuha kene folo ayah ke stable..sementara dia abes keje..

abes je hubby bertugas..kitorg plan g jenjalan..tapi tu la..skang neh dh mcm takde tujuan lak..ntah ape2..haha..so hubby kata nk g survey beskal Nuha sempena besday dia yg coming soon ni..so saje la nk survey kat south city..skali byk kedai tutup..tp kitorg menyinggah la kat kedai perabot yg berdekatan..lepas tu merebak ke kedai perabot yg berjauhan kat balakong..haha.


cam besh je Nuha dok kat sofa tuh..

pas merewang tgk2 perabot...aku kepingin nk mkn western food..so ape lagik kedai faveret kitorg la dituju kat serdang..ape ek nama kedai tu..chop & stick kot kalo tak silap..

soup mushroom tuk Nuha & aku..

mix steak pilihan hubby..

chicken grill faveret aku..

gambo aku n Nuha mesti la ada..ms nie dok menjerit2 jek..adeh la..satu restoran pandang..nak wat cmne sore dh kuat cm sore aku..redha je la..hehe

so today aku keje..hubby kene jaga Nuha sbb dia tak keje..petang kang nak g mane ek???


2 comments:

Anda juga mungkin meminati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Together Forever