Tuesday, January 25, 2011

apabila terasa diri dorg besh...

saje je nk luahkan perasaan..pasal kes smlm la..tak tau motif sebenar dorg?nak tolong atau nak malukan org...tak bole ke tanya kat kitorg dulu..susah sgt ke?igtkan kawan2 bole la nk give n take...igt kitorg tak buat keje ke??korang bole la..setakat jadi QA jek..buatla dokumen kalo rs power sgt..we all bukan vendor yg bole korang simply nk treat that way..sama taraf ok!!...jgn igt dh bagus sgt la...

so kat sini just nak remind me..after this..kawan2 cmtu xleh bg muka sgt..dorg bole buat cmtu..so do i...haha...wat ever..ape org nk ckp..igt backstabber is everywhere...hahha...so beware!!!

7 comments:

MakSue said...

sian mama terkena semalam... kalo maksue ada mesti terkena jugak... rasa makin kurang saspek dengan depa tu

ehh awat maksue jadi pengunjung tegar blog mama plak ni... kuikuikuikui

Mama Nuha@Gmie said...

haha..tu la mask sue..adehla...mulai skang jgn respect k...

arini kak reen terkena plak...huahauhau...

Puan Nad said...

pehal ni gmie. saborlah eak... aku pun terkena. pe yg penting KERJASAMA. haha, aku ni even kena buli sokmo then potpet tp tangan laju je wat keje utk diorng. hampeh kan. dr masuk keje lagi dah kena. sikalang ah... terus je aku sembur. panas weh. barulah diorng xberani. pe ingat kepala kita sesenang je nak kena pijak. I bukak silat br tau. (eh, ade kena mengena ke aku babling sini weh, haha.)

Anonymous said...

adoila. kusangka panas hingga ke petang rupanya hujan ditengahari. selamaku bersangka baik takde hasil eh.

meh dok operasi rasa. baru buat satu projek dah menggelabah mcm bagus

Mama Nuha@Gmie said...

ngeh2..akhirnya...kini pasti...

Me_Lina said...

hehehheheh meh rasa apa aku rasa ek? aku lg bukan org gomen... tp keje ari2 ngn korang... hahahahah lg setahun... luar dlm perangai korang pun aku dh hafal..e ehheheheh

Mama Nuha@Gmie said...

haha..ini org yang rasa diri dorg besh...tapi sebenonya tak besh langsung..nak selamatkan bontot sendiri jek...backstabber n also frontstabber..

Anda juga mungkin meminati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Together Forever